HomeVrijwilligers gezochtCoach worden

Coach worden

Wij zijn continu op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor verduurzaming! Onze coöperatie leunt voor de huisbezoeken op actieve vrijwilligers en daarom verwelkomen wij iedereen die zich wil aansluiten bij ons.

Wat kun je verwachten?

Om coach te worden faciliteren wij als coöperatie jouw opleiding via Hoom. Dit begint met een basisopleiding tot energiecoach die vier dagdelen in beslag neemt. Deze trainingen worden het hele jaar door gegeven dus je kunt op ieder moment instappen. 

Ook na een eerste training kunnen we op verzoek verdiepingstrainingen aanbieden, deze trainingen gaan dan in de regel dieper in op een specifiek thema. Denk hierbij aan trainingen over zonnepanelen, warmtepompen of het isoleren van monumentale panden. Kortom, er is voldoende aanbod om als energiecoach steeds meer kennis op te doen.

Coördinatoren

Het regelen van de huisbezoeken hoef je als coach niet zelf te doen. We hebben gedreven coördinatoren die de huisbezoeken in overleg inplannen en een juiste match vinden tussen een duo van coaches en de aanvragers van het huisbezoek. 

Wat verwachten we van jou als coach?

Energiecoach word en ben je vrijwillig, dus wat wij vragen is niet veel. Echter, de opleidingen die wij via Hoom kunnen aanbieden kosten de coöperatie wel geld. Wat wij verlangen is dus een minimale beschikbaarheid in tijd om huisbezoeken uit te voeren. Dit altijd in overeenstemming met je persoonlijke agenda uiteraard. Daarnaast kom je met enthousiasme al heel ver bij ons!

Mocht je na het lezen nog vragen hebben of je aan willen melden als coach dan kun je een e-mail sturen naar info@huizenduurzaam.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.