HomeOver HuizenDuurzaam

Over HuizenDuurzaam

HuizenDuurzaam is een in 2019 door een aantal bewoners van Huizen opgezette energiecoöperatie met als doel de energietransitie in de gemeente te versnellen door het leveren van gratis advies. Dat doen we vooral door alle inwoners van Huizen gratis te adviseren bij de komende energietransitie. De organisatie bestaat uit een bestuur van 4 personen en ongeveer 15 energiecoaches.

Foto: Bob Awick Fotografie

Het bestuur van HuizenDuurzaam. Vlnr: Gerrit van Oorschot, Greg van Eyk, Stefan de Groot en Nico Voskamp 

Partners

Wij zijn gelieerd aan Energie Verbonden (een regionaal samenwerkingsverband van energiecoöperaties) en tevens zijn wij lid van Hoom (een landelijke organisatie die de opleiding van onze energiecoaches verzorgd)

Een huisbezoek

Na een aanvraag komen een of meerdere van onze energiecoaches bij je thuis. Ze bespreken alle verduurzamingsmogelijkheden en maken een rapport voor de bewoner. Dat rapport geeft de mogelijkheden en kosten aan, zodat je zelf een gefundeerde keuze kunt maken.  Het bezoek en advies is gratis. 

Bob Awick Fotografie

Klik hier om een huisbezoek aan te vragen.

Foto: Bob Awick

 

 

 

Nieuwe initiatieven?

Heb je een idee voor een nieuw verduurzamingsinitiatief waar de coöperatie je bij zou kunnen helpen? Die verwelkomen we! Stuur je plan of idee naar info@huizenduurzaam.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.